Behandlingar

Jag behandlar de flesta besvär relaterade till rörelseorganen med osteopatisk behandling. Bland dessa är det exempelvis muskel- och ledbesvär, ryggskott och nackspärr, idrottsskador, huvudvärk, musarm, ischias och domningar ut i armar och ben. Vanliga ämnesomsättningsstörningar som behandlas kan vara mag- och tarmproblem eller urinsystemet.

Vid första behandlingstillfället, som tar ca 80 minuter, samlar jag in information för att kunna ge en så korrekt behandling som möjligt. Vid återbesök ges behandling under ca 45 minuter.

En osteopat, är likt en haveriutredare, någon som söker efter den viktigaste orsaken till åkomman. Som konsekvensanalytiker bedömer jag det rimliga utfallet och ger de klokaste råden för just dig. Förslag ges enligt Ockhams rakkniv, vilket innebär: krångla inte till det - ta det viktigaste först!

Företagskunder

Arbetsplatsen har idag en oerhört stor inverkan på vårt välbefinnande. Att ha en välmående och frisk personal ligger i högsta grad i varje företagslednings intresse.

Inte minst med referens till de senaste årens skenande kostnader för sjukskrivning och förtidspensioner som att alltmer överförs från statlig myndighet till privat arbetsgivare.

Som ett led i detta arbete besöker jag gärna ert företag och håller föredrag om hälsa och friskvård, för att får er personal att må bra och på så sätt kunna prestera ännu bättre på jobbet.

Kontakta mig gärna så skräddarsyr vi en konsultation för just er arbetsplats utgående från era önskemål och idéer. Jag kan även erbjuda kostföreläsningar.